Slavim mjesec dana bloga i poklanjam knjigu :)

Danas su točno 4 tjedna od kako sam se odlučio na ovaj projekt. Da proslavim prvi mjesec postojanja bloga, odlučio sam se darovati jednog čitatelja darom iznenađenja. Pročitajte ostatak posta da saznate o čemu se radi.Za ova 4 tjedna uspio sam izgubiti 8.5 kg, smanjiti opseg struka i prsa za par cm, počinjem oblačiti i neke košulje koje su predugo stajale u ormaru. Prezadovoljan sam ostvarenim rezultatom i imam čak i više motivacije nego na početku projekta da ostvarim svoj cilj, a to je 95kg do kraja godine.

Za one koji me nisu pratili od početka, mali podsjetnik na ono o čemu se na ovom blogu radi.

Najredovitije objavljujem što jedem, nešto rjeđe recepte (put, blagdani, posao – rijetko se stigne kuhati, a neka jela i ne ispadnu dovoljno dobra za javnost :)) i objavljujem promjene kilaže.

Za mjesec dana planiram ponoviti krvne pretrage i izmjeriti se (metrom i količinu masti u tijelu) kako bih vidio što sam postigao na tom polju osim gubitka kilograma.

Prije detalja o daru, još samo par detalja o prehrani jučer i danas:

– doručak posni sir (da ga potrošim) i integralni kruh. Ručak jučer svinjski odrezak u kukuruznom brašnu (najprihvatljivije jelo u restoranu) a danas pileći komadići sa žara i salata od kiselog kupusa. Večere i međuobroci voće. Jabuke, ananas, malo banana, malo badema. I puno vode i nešto manje zelenog čaja.

A sad detalji o daru i načinu da ga osvojite.

Poklanjam biografiju Steve Jobs (hrvatski prijevod). Šaljem poštom u HR a ako dobitnik bude iz Zagreba možda mu knjigu i osobno uručim.
Kako do knjige? Jednostavno: twitnite ovaj post (ili bilo koji drugi) sa hashtagom #debljinajebezveze  ili komentirajte bilo koji  post na blogu sa pravom e-mail adresom. E-mail adrese i twiter usere ću potrpati u bazu i izvući random dobitnika sutra u 18.00. Ako će biti dovoljno zainteresiranih ponovit ću akciju s nekom drugom knjigom uskoro :)
PS. Knjiga je nova, još u celofanu. Slikano mobitelom, da ne koristim tuđa autorska djela :)

Spread the love

37 comments

 1. Mislim, da si me inspirirao glede planova i suzivanja struka, prema tome hvala na tome, slijedi daljnji poticaj u svezi navedenog… #YouRock

 2. Hehe, stvarno ti sve moraš pretvorit u marketinsški projekt, s druge strane kao i na twitteru priznam respect. Uvijek priznam kad imam priliku naučit nešto ;)

  P.S. ne o djeti tu sam već ok ;) mogu ti dat francuske tips&tricks :D

 3. Evo tu me prvi put dovela ova nagrada,ali upalo mi je u oko 9 i pol kila,svaka čast. haha sad me još izvuci za knjigu da i ja nešto znam o ovom čovjeku :)

 4. Bravo za tebe! Imamo sličan, ali opet različit problem – ja već dugo pokušavam nabacit’ koju kilu, al ne ide. Možda imaš kakav post/savjet i za nas mršave? :)

 5. Slučajno sam naletjela i oduševila se blogom. Ne javljam se zbog knjige, već zbog podrške. Samo naprijed!!

 6. Ma razumijem ja tebe, jer i ja imam iste probleme. Prije dvije godine skinula za dva mjeseca 14 kg, a onda za dva vratila 17 kg. Užas. Sada sam još deblja i jako, jako nesretna.
  Drž se.

 7. Istu muku mučim… najveći izazov je pobijediti naviku hedonizma i umirenja posljedica stresa papicom. Čestitam na napretku, sigurno nije izostao ni bljesak u oku pri promatranju fajera u ogledalu. :)
  Stajem u red za Mr. Jabuku.

 8. Moram priznati da sam došla na blog samo zbog knjige, ali sad kad sam vidjela o čemu se radi mislim da ću vas redovito pratiti. Treba mi ovakva inspiracija da i ja krenem u taj “projekt” :)
  (tweetnula sam kao isollea)

 9. Odlični rezultati!Samo tako dalje!
  Uvesti prave zdrave navike,više pješačenja i tjelovježbe i rezultati neće izostati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *