Gužva :)

I ovaj vikend sam se odlučio rekreirati i vrijeme provoditi u prirodi i bavljenju nekom aktivnošću. Stoga nisam stigao prije napisati niti blog :)Uglavnom, u subotu smo se popeli do Runolista ali stazom od Blizneca prema Puntijarki pa smo pri vrhu se odvojili prema Runolistu. Fali mi kondicije još za cijelu stazu :) Navečer 2 sata kuglanja a između još šetnja po gradu. Prehrana: 2 šnite integralnog kruha i pekmez bez šećera za doručak, užina (rani ručak) u Runolistu: sir i vrhnje + salata od kupusa, a kasni ručak proljetni ćušpajz.

Nedjelja: izlet na Plitvice i obilazak istih (vlakići i brodić ne rade pa smo 3 sata hodali okolo), pa obilazak rastoka. Prehrana: doručak kao i u subotu, užina 2 banane, ručak grah varivo i večera piletina na žaru, đuveđ (bez riže) i salata od cikle te 3 naranče.

Danas posao i gužva. Doručak integralni kruh i dukatela light. Ručak: neka krta svinjetina iz pećnice i salata od kupusa. Za večeru ću neko voće i još na kuglanje :)

Sinoć sam se osjećao baš dobro izmoren, zaspao prije 23.00. Još koji takav vikend i kondicija će biti super i za dulje penjanje na Sljeme i slično.

Spread the love

4 comments

 1. Odlično si se izmorio preko vikenda. :)
  Inače, ako imaš sobni bicikl kod kuće, svakako to upotrijebi jer to jako puno troši kalorija! Npr. čovjek od 122 kg bi u 60min sobnog bicikla umjerene vožnje potrošio 1024 kcal!!!
  Ja sam neki dan potrošio 445 kcal 60minutnom vožnjom sobnog bicikla umjerene brzine jer me prao mini osjećaj zbog toga što sam pojeo čokoladu s cijelim lješnjacima kod popodnevne užine. Ipak smatram da bih trebao unijeti do 250 kcal po užini obzirom da žellim dodati na težini, a ja unio ukupnih 348 kcal.
  Došao sam na ideju da se držim na 250 kcal što se tiče užine (slatkiša). Npr. dozvolim si da pojedem čokoladu do npr. 350 kcal pa odem na stranicu i ukucam proizvoljno minute vježbe uz svoju kilažu da približim barem kalorijski doprinos od 100 kcal pa da mi ostane samo 250 (348 ~ zaokružit ćemo na 350 – 100 kcal za potrošiti = 250 kcal po užini). Potroši dio ako si dozvoliš nešto bogatiju užinu. To super pali. Ako te bude bilo tlaka da izađeš po ovoj hladnoći, uzmi sobni bicikl i vozaj! ;)

  A što se tiče pekmeza, od kojeg okusa? :)
  Ja sam putem KONZUM kupona kupio onaj pekmez od šljiva bez dodanog šećera i super je mada je malo kiselkast.

  Kriška kruha sa sjemenkama + biljni ‘OMGEOL’ margarin + malo pekmeza od šljiva bez dodanog šećera = SUPER! ;)

  1. Margarin je jedna od najnezdravijih namirnica koju sam i prije izbjegavao :) Radje koristi maslac ako ne mozes samp pekmez i kruh.

   Pekmez je od visnje :)

   1. Znam da nije najzdraviji, zato sam izabrao OMEGOL pošto je on najbolja varijanta od margarina i čini čiste nezasićene masti što je dobro jer se onih zasićenih treba kloniti. I usmjeren je očuvanju krvnih žila. Ali zato idući put uzimam maslac. ;) Hvala na preporuci.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *