Nisam odustao

Hvala na brizi, ali nisam odustao ni od mršavljenja ni od pisanja bloga. Samo jednostavno imam manje vremena (više posla, više obveza i više rekreacije) pa malo reduciram tempo pisanja.Samo kratko da napravim pregled prehrane po danima, da ostane za evidenciju :)

Utorak: za doručak šnita integralnog kruha i Dukatela light. Za ručak 200 gr. suhih smokvi, a za večeru pileći file mariniran u soku od limuna sa žara i tikvice za prilog. U vrijeme ručka sam bio na putu pa su mi smokve bile najlakši odabir.

U srijedu za doručak šnita integralnog kruha i pašteta od pastrve (bez konzervansa i sličnih stvari, slovenski proizvod – jako ukusna), za ručak pileći komadići u umaku od finih trava i salata od crvenog kupusa. Za večeru 2 banane, malo suhih smokvi i smoothie od nekoliko vrsta voća. I 75 min kuglanja za večernju rekreaciju. Skupilo nas se nekoliko iz firme pa ćemo nastupati u business bowling ligi pa treba vježbati što je višestruka motivacija za bavljanje kuglanjem kao vidom rekreacije.

Danas za doručak isto kao i jučer. Stvarno je dobra pašteta :) Za ručak riblja juha, zubatac na gradele i lešo blitva s krumpirom – sve zaliveno finim maslinovim ulje. Bio sam na poslovnom ručku pa nisam slikao, ali bilo je jako, jako ukusno. U restoranu Primošten.  Za večeru planiram voće :)

Inače, jutros je vaga pokazala 122 kg. To je ukupno 11 izgubiljenih za 6.5 tjedana. Jako sam zadovoljan. Za 2 tjedna ću na kontrolu krvi da vidimo što se zbiva s tim nalazima. Osjećam se poletno, budim se prije sata, imam više energije i puno košulja koje nisam dugo nosio :)

Spread the love

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *