Slabo pišem, al malo i jedem :)

Moram uloviti tempo pisanja bloga. 4 dana bez ijednog napisanog posta je malo previše. Jednostavno vrijeme proleti: posao, druženje, spavanje, ostale obveze i nikako uloviti par minuta vremena za napisati par rečenica. Vrijeme proleti a onda je sa zaostatkom teško pisati i o tome što sam jeo, i kakve je to efekte imalo.

Petak: doručak: integralni kruh i sirni namaz, ručak pileći paprikaš i salata od kupusa. Za večeru pileća prsa i povrće sa žara iz Paesana. I sat i pol kuglanja na večer.

Subota: za doručak šnita integralnog kruha namazana pekmezom bez šećera, čaša light mlijeka. Za ručak sir i vrhnje i salata od kupusa. Za večeru integralne tortilje s piletinom i povrćem. Između malo voća. U subotu sam odradio i stazu do Puntijarke u kompletu (gore 84 min, dolje 45). Bio sam mokar od znoja usprkos niskim temperaturama, osjetio sam još puno novih mišića u nogama za koje nisam ni bio svjestan da ih imam. Ali to mi postaje prvi odabir za rekreaciju jer uvijek mogu naći društvo za penjanje, nemam radnih obveza subotom, udahnem svježeg zraka. Sad ću nastaviti istom stazom da vidim koliko mogu popraviti rezultate :)

Nedjelja: Integralni kruh, namaz. Ručak opet u Paesanu: salata od tunjevine. Večera voće.

Ponedjeljak: konzerva salata od tunjevine s grahom, integralni kruh i light jogurt, ručak zubatac sa žara i salata, večera: šnita integralnog kruha i pašteta od tunjevine uz čašu light jogurta. I nešto suhih smokvi za međuobroke.

Utorak: doručak: šnita integralnog kruha i pašteta od tunjevine uz čašu light jogurta, ručak: pileći paprikaš i salata od kupusa.

Jutros vaga pokazuje 121.5. Još uvijek čekam dostavu uređaja za mjerenje masti u organizmu a idući tjedan na pretrage krvi pa da vidimo što sam postigao za oko 2 mjeseca.

Kupio sam i knjigu o zdravom kombiniranju namirnica. Pa kad pročitam koju stranicu, napisat ću svoj osvrt i zanimljive savjete koji će možda još nekome biti od koristi :)

Spread the love

2 comments

  1. Svaka ti čast, kako si samo zapamtio što si jeo koji dan? Da ne vodiš mali dnevnik sa strane te u njemu zapisuješ što jedeš? :-)

    Čestitam na kilogramima, još su otišli dolje. A što se tiče rekreacije, obično se čovjek tvoje težine veoma umori od veće fizičke aktivnosti čak i u nešto kraćem vremenu. Kada dođeš do svoje željene težine, bit će ti lakše i tada ćeš moći obavljati više aktivnosti, a koje ti trenutno ova težina ne dozvoljava. :-)

    U iščekivanju novog posta o zdravom kombiniranju namirnica, šaljem ti pozdrave iz hladnog Osijeka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *