Novi dan, nova nafaka

Danas smo odlucili provesti lezerno i pripremiti se za sutrasnji put u Vegas, pa smo ujutro prvo odlucili poslusati neke od nasih komentatora s bloga :) i uzeti rent-a-car da se vise ne vozimo metrom (a i isti ne vozi za Vegas :)) pa smo na kraju i uzeli od Avis-a auto za koji nikad prije nismo culi, a to je Saturn Vue. SUV s pogonom na sva 4, full opremom, automatic… I sto je najvaznije ide :) Naravno, princip rent-a-cara je dosta drugaciji nego sto smo navikli kod nas, i osim sto su cijene drasticno jeftinije nego kod nas, usluga je na puno visem nivou. Nas primjer, u hotelu se sjetimo da bi rent-a-car, nazovemo rent-a-car, oni posalju vozaca i auto po nas koji nas odveze do njihove poslovnice da se dogovorimo oko auta sa ljubaznim djelatnicima i da obavimo papirne formalnosti i onda se odvezemo izabranim autom. Uglavnom, nismo naviknuti na takve stvari :) Ispod je slika auta skinuta s neta, a fotku naseg auta cemo staviti sutra ili preksutra kada ga fotkamo jer smo danas hodali bez fotica za odmor :)

Saturn Vue

Onda se trebalo naviknuti voziti automatic, i k tome povelik, al par krugova po kvartu cuda cine. Onda smo se sjetili shoppinga i navigacija nas je odvela u Topanga shopping mall gdje smo proveli ostatak dana :)

Uspjeli smo naci na istom mjestu nekoliko osoba koje znaju gdje je Hrvatska. Prodavacicu u Macy’s-u, koja je rodjena u nekom selu u Slavoniji, njenu kolegicu cija je prijateljica sad u Hrvatskoj na odmoru i jos jednu njihovu kolegicu koja cak i govori hrvatski, ali kako je bila zauzeta, stigli smo progovoriti par klasicnih fraza na hrvatskom, bez da je detaljnije testiramo :) I navodno i cetvrta im kolegica zna hrvatski ali ta je danas bila slobodna. Uistinu je svijet mali.

dsc07138.jpg
Sad se spremamo za Vegas i ujutro rano idemo na put.

Spread the love

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *