2. dan – setnja, Beatles – Love

Kako Neno nije bas najbolje spavao proslu noc – proveo je budan cca 3 sata surfajuci (valjda ga je mucilo sto nije kupio nekretninu… LOL, salim se) – ostali smo duze spavati. Iz hotela smo se iskobeljali tek u podne. Odvezli se monorail-om do hotela Mirage gdje smo podigli karte za Beatles – Love za veceras, te za Terry Fatora sutra. Tamo usput rucali neke burgere u BLT-u. Nenadov je bio odlican, no moj je bio malo bljakast, jer ja kako volim experimentirati sam narucila neki sa plavim sirom. A covjek uci dok je ziv.

u BLT-u
u BLT-u

Prosetali po Mirage-u, ostavili 30ak dolara u aparatima.. veselili se kada je aparat svirao, zalostili se kada je sutio… i tako :)

kafic u Mirage-u
kafic u Mirage-u
ispred Mirage-a
ispred Mirage-a
u Mirage-u
u Mirage-u

Otisli do Treasure Islanda, do Harah’s-a.. i eto proletio dan. Nenada su nazuljale japanke. A ionako ih je planirao zamijeniti novima. Usli u Pumu, nasao tenisice od 50ak dolara, cisto pristojno izgledaju, i onda ga je prodavac pitao ako ima staru obucu, moze sa njom ostvariti 30% popusta na kupovinu novih. Naravno da je bolje ostaviti ih njima nego ubaciti u kantu pred ducanom. Tako da je prosao skroz jeftino za tenisice. I tako je pocela sezona shoppinga za Motike u Nevadi :)

Popili kavicu u Starbucksu, prosetali po Fashion show mallu, popili neki koktelcic u nekom fora bircu gdje imaju cool-fan; ventilator koji rasprsuje mirisnu tekucinu, dok je vani +45 stupnjeva ili tako nesto.. do tebe lagano dolazi voda, u malim kolicinama, taman da te rashladi. A sa klimama po zatvorenim prostorima nisu normalni – mislim da je max 15 celzija po tim casinima i trgovackim centrima.

BTW evo “Budi moj medo” na americki nacin:

Build a bear - workshop
Build a bear - workshop

I odsetali na predstavu The Beatles – Love. Nevjerojatno kako su sve ove predstave Cirque du Soleil-a dobre! A opet svaka od 3 koliko smo dosada pogledali – razlicite!

Spread the love