3. dan – shopping, Terry Fator

Danas nas je bas krenulo! Dan je prosao odlicno! Po budjenju smo otisli na dorucak u hotelski restorancic, nismo od ljepote znali koje bi (zdravo) jelo narucili, i bas smo se fino najeli.. da smo cijeli dan bili siti! Mislim da smo i sutra u isto vrijeme na istom mjestu. Onda smo odlucili potraziti takozvani The deuce bus, doubledecker koji kruzi gradom, i staje na svakom cosku. S njime otisli do Las Vegas outlet centra. Kako smo kupili 24-satnu kartu za taj bus, i sutra se idemo njime voziti. Raspametili se nad prepovoljnim cijenama.. nahodali se, naprobavali odjece i obuce.

Samo da priupitam – ako tko zna – koliko (otprilike) stvari mozete kupiti u zagrebackom Tommy Hilfigeru za 2000 kn. Nije vazno sto – jel privjesak, torba, hlace, majca.. koliko mislite da bi uspjeli kupiti? E pa mi smo za te novce uboli ravno 16 komada odjece u tom ducanu.

Poslije obilnog shoppinga vratili se u hotel, i nakon preodijevanja otisli u Mirage, gdje je vrlo brzo poceo Terry Fator show. Odusevljeni smo! Slijedi par slika i video!

Za sve one koji ne znaju gorenavedeni Terry Fator je pobjednik America’s got talenta, gdje je na natjecanju osvojio milijun dolara (brojkom 1 000 000 $), a onda je potpisao 5-godisnji ugovor sa hotelom Mirage u Las Vegasu na sto milijuna dolara (100 000 000 $). Pretraga na youtube.com ce vam dati puno rezultata vezano za njegove nastupe.

Kada je taj show zavrsio krenuli smo prema izlazu iz Mirage-a ali nam se putem preprijecila jedna trgovina, u kojoj smo ostali do zatvaranja i ostavili izvjesnu kolicinu novaca – na krpice – ovaj puta samo za mene. Ma kad je prodavacica ljubazna i usluzna ne mozes da ne kupis :)))

Pojeli vecericu, opet BLT, kao jucer rucak, a sta ces kada nam je bio usput..

u BLT-u

…i odvezli se taksijem u svoj hotel.

Evo Nenad vec dobrih 10 minuta spava, a ja dremuckam pisuci ovo. Stavim jos par fotkica snimljenih iz taxija na povratku u hotel;

neki hotel na Stripujos neki hotel na StripuMGM Grand

i pozdravljam vas sve do iduceg tipkanja!

Spread the love