4. i 5. dan – Dva dana, a jedan post :)

Eh, kad smo lijeni, onda se dešava to da odemo spavati a ne napišemo ništa ovdje. Onda drugi dan ustanemo i bavimo se drugim stvarima i onda navečer treba pisati 2 posta :)

Zato ćemo to spojiti u 1, i riješiti problem te sustići zaostatke.

Jučer (srijeda) je dan bio krajnje jednostavan za opisati. Nakon buđenja smo nastavili sa shoppingom u outletu od dana prije. Nakon toga, povratak u hotel i odlazak na O show bz Cirque du Solei. Show je fantastičan kao i svi ostali i teško je uopće riječima to opisati pa ćemo to ostavili za neku drugu priliku. Uglavnom, ispalo je da što god Cirque du Solei radi vrijedi pogledati. Sve je jednostavno odlično.

belgian vaffle za dorucak u Delightsu u nasem hotelu

Nenadov novi imidz

Marinin novi imidz

prije "O" showa, Bellagio

Danas (četvrtak) smo obišli malo više stvari. Paris, Saharu, Stratosferu, Fremont street…

u casinu hotela Bally's

u hotelu Paris

u hotelu Paris

pogled sa Eiffelovog tornja na Bellagio

toranj Stratosphere hotela u pozadini

pogled sa Stratosphere

Nenad visi sa ruba 100 i nekog kata

Pogledali smo Vegas sa Eifelovog tornja i sa tornja Stratosphere i stvarno je veličanstven. Neki od nas su se provozali na X-screamu (za potpuni doživljaj: http://www.youtube.com/watch?v=JSOKHvc9Obw, na vrhu tornja naravno) :) Svima koji vole pogled s visine i malo adrenalina, preporučam vožnju.

Stratosphere u mraku

Nakon toga smo se slikali sa miljom dolara u Binionsu i pogledali Freemont street expirience show.

Naravno, dan je obilježen smrću Michaela Jacksona i o tome svi pričaju, sve televizije izvještavaju, a vrhunac je bilo vidjeli ljude na Freemont streetu kako plaču dok se na svodu ulice vrte njegove pjesme i slike in memoriam.

BTW na povratku u hotel uzeli smo taxi, i tako cavrljamo nas dvoje otraga, kad nas pajdo&jahranen pita “odakle ste” :)))) On sa Jablanickog jezera u BiH.

slika govori vise od rijeci

And that’s all folks :)

Spread the love