6. dan – Premium outlet, David Coperfield, Monopoly

Vec je dosao (i prosao) 6. dan :( Kako vrijeme leti :(

Opet smo bili u shoppingu! A tesko zabu u vodu natjerati kaze ona stara :) Otisli u Premium outlet, obisli 2-3 ducana, nakrcali se vrecicama, a ne cuvaju u ducanu stvari (kao sto to rade u outletu u kojem smo bili neki dan), pa smo vrlo brzo otisli iz istog, jer nam se nije dalo vuci te vrecurine sa sobom. Kupili smo hrpu toga u Ralph Laurenu. Prosjecna cijena po komadu robe – 150 kn.  Ako bude vremena vratiti cemo se jos obici ostale ducane, ima tamo kojecega che-che :)

Kasnije otisli na klopicu, u neki meksicki fancy restoran, Diego. Popili po Mojito. U zivotu bolji nismo pili. Muckali ga pred nama. Klopa tak tak. Ne znam jesmo li mi fulali u izboru, il valjda ti meksikaneri koji tamo rade bolje znaju sto je meksicko od nas. Za moj pojam – kada se radi o mesu – onda je uglavnom mljeveno, ako nije steak. A ne… kod njih je to nesto drugo. Opisala bih to kao lesho kuhano.

Bili na Coperfieldovom showu. Odlican je. Kao i sve u Vegasu.  Uistinu ostavlja ljude zaprepastenima i u nevjerici.

E sad zasto u naslovu “monopoly”? Jer smo nakon isprobavanja raznoraznih slot masina po MGMu naisli na Monopoly. Ima 8 aparata poslaganih u krug, iznad njih je jedan ogroman display. Igrica random izbacuje bonus igre, u kojima se moze kojesta dobiti, pomnozeno sa brojem koji je na svakom pojedinacnom ekranu. U toj igri svi dobivaju. Mi smo slucajno u tom trenutku imali dobitak pomnozen sa 6. A da jos nismo posteno ni shvatili kako igra radi. Tako da smo od 20 ulozenih za 2 minute kasnije imali 300 $. Nije lose, ha?

Od ostalih igara najvise nam se svidjela (i najvise dala) “Deal or no deal” ili u prijevodu “Uzmi ili ostavi“. Sjecate se tog TV kviza sa Pervanom, i kasnije sa onim blesavim Mariom. Osim nje jos nam je naklonjen bio “Hot wheels“.

Bas smo razgovarali o dobicim prethodnih dana. Igramo na male uloge – 20-40$.. no nijedan dan nismo otisli bez nekog sitnog dobitka. A ipak smo se dugo zabavljali sjedeci za tim aparatima. Definitivno jeftinije (isplativije) nego gledati showove ili sjediti po restoranima. Najbolje od svega da je sva cuga u casinima besplatna.. tu i tamo naidje konobarica i pita zeli li tko sto popiti.. i ako joj das 1-2$ napojnice ona sretna. Ako ne das – nikom nista.

I jos jedna stvar bitna za napomenuti – ako ikada idete u Vegas, nemojte ne ponijeti duge rukave (ili ih planirajte kupiti), jer sve hotele i casino-e (a tu je sva zabava, ne na ulici :)) – hlade na brat bratu cca 16 stupnjeva maksimalno.

Danas sam fotkala svega 5 fotki, od cega je 3 mutno.. pa necu staviti nijednu :)

Vidjeli smo na netu da je u Zagrebu bilo nevrijeme, i bas smo sretni da nismo tamo.

Do tipkanja pozdrav iz Signature-a.

Spread the love