Dan 3 – Dan za shopping

Nedjelju smo odlučili iskoristiti za shopping u Premium Outletu. Počeli smo čim su se trgovine zatvorile, a završili 2 sata prije fajrunta i to samo zato (šokantno) jer su žene molile da prestanemo sa shoppingom jer ne mogu više izdržati hodanje okolo :)

To je dan koji ćemo zabilježiti u kalendar i slaviti obljetnice: “dan kada je ženama dojadio shopping” :)

Večer smo proveli u TGI Fridays-u gdje smo se očekivano super najeli :) Danas naravno nema ni puno slika, ali evo par čisto da popunim post :)

Spread the love

2 comments

  1. puno lijepih pozdrava iz Sarajeva….ako znate gde je to…hahhaaa…pa vi ste ludi…naravno pozitvno ludi…..divni ste….želim vam svu srecu ovog svijeta…da vas prati na svim putovanjima….uživajte i za mene….plizzz.
    Neno i Marina….morate mi naci nekoga bar približno tako ludog kao bilo koje od vas dvoga…..pa da i ja ludujem po svijetu.
    Znam…reci cete šta hoce ta starka….ali…necu ni da cujem za to…kad su putovanja u pitanju…ponekad imam žrtvu da me prati…ali uglavnom svi nekakvi staticni..a ja luda….!?
    od danas pratim vaša ludovanja….ali moram primjetiti da su vam pica….a narocito klopa….na posebnom mjestu fotkanja…hm….ko li to voli da jede pogledom….razumijem i sama sam takva…
    Izvinite na oduzetom vremenu ako ste i dok ste procitali comment…ali nisam mogla odoliti iskušenju da vam se javim

  2. ranka, hvala ti što nas pratiš i dijeliš našu radost oko putovanja. u potpunosti znam kako je to kad okolina ne razumije putnike i mogu ti samo reci bitno je da je nama na putu dobro, a oni koji ne putuju nikad nece saznati što propuštaju

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *