Samo kratko da se javim

Prošli tjedan obilježio je jedan tragičan dan. U srijedu je umrla naša draga prijateljica Tijana nakon duge i teške bolesti. Njen odlazak potresao je sve koji su je poznavali i ostat će nam zauvijek u sjećanju. Gubitak tako drage osobe me jako potresao i ostavio bez ikakve inspiracije za pisanjem ovog bloga. Ostatak tjedna nakon srijede, proveli smo u pokušajima da situaciju olakšamo njenom mužu i mami koliko je to bilo moguće i u odlasku na sprovod u Suboticu otkud je Tijana rodom.Kako još uvijek nemam inspiracije za pisanjem, a niti tugu koju osjećam ne mogu izraziti riječima ovaj blog će još koji dan ostati bez novog sadržaja. Nadam se da će redoviti posjetitelji razumjesti. Vjerujem da ću nakon vikenda početi pisati redovitije i smislenije.

Čisto orijentacijski, jutros je vaga pokazala 116.8 kg što znači da sam izgubio preko 16 kg. I nastavljam dalje jednako odlučno.

Spread the love

1 comment

  1. Baš sam se u prošlim danima pitao što se događa s tobom da nije bilo novih zapisa kada ovo … Iskreno mi je žao zbog tvoje prijateljice. To je uvijek teško iskustvo, ali vrijeme nam uvijek pomogne da bude – bolje. Tijana je sada anđeo bez ikakve boli i patnje i to je ono što nam treba pružiti utjehu.

    Nažalost, takav je život – na kraju uvijek dođe do smrti.

    U vezi kilaže – dosta je otišlo s tebe, baš me zanima koji su ti jelovnici bili do sada … :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *