Malo (samo)motivacije

Upravo se vratih sa Sljemena. Do sad najbolji rezultat do Puntijarke (75 min) pa pošto se nismo umorili smo produžili do vrha i vidikovca pa smo se onda istim putem vratili nazad. Odličan osjećaj :)

Tu je i slika da vidite kako je na Sljemenu lijepo vrijeme pa se možda odlučite na mali izlet :)

Također, nakon spusta, stao sam na vagu. 111 kg. Okruglo. 22 kg manje do sada. Također, 111 kg je granica gdje se moj BMI prebacuje u niži razred. Više nisam pretil nego samo imam prekomjernu tjelesnu težinu :) Iako zvuči slično, ova stepenica navodno značajno smanjuje rizike od bolesti srca i ostalih bolesti uzrokovanih pretilošću. Tako da je ovo odličan i motivirajući rezultat da nastavim prema svom krajnjem cilju a to je 95 kg.

Za sada mogu najaviti da ću idući tjedan ići izvaditi krv i vidjeti da li se što promijenilo i kakvi su mi rezultati krvnih pretraga. Također, prijavio sam se za tečaj trčanja. Više detalja o tome možete pročitati na http://www.brooksrunningteam.hr/informacije-o-brt-skolici/. Prvi trening je 16.4. a ako preživim (što se od sveg srca nadam da hoću) ću napisati blog o svom iskustvu :) Link objavljujem ako još nekoga zanima trčanje.

Sve češće čujem da sam neke ljude motivirao da i sami razmisle o svom zdravlju i promijene prehrambene navike. Drago mi je zbog toga. Ako je netko od čitatelja zahvaljujući blogu promijenio nešto u svom životu, poživam ga da se javi i napiše svoje iskustvo kako bih ga mogao objaviti na blogu. Pa ćemo zajedno možda motivirati još nekoga :)

Spread the love

2 comments

  1. Ajme, uvijek kad netko kaže da je išao na Sljeme, sjetim se kako živim 2 min. od Blizneca i sama bih mogla prošetati krajolikom, a ovdje gubim vrijeme na kompu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *