Dobre vijesti :)

Stigli smo u Zagreb i danas sam već odradio prvi radni dan :) Za ručak me dočekala piletina u umaku od šparoga i salata od kupusa. Nevjerojatno da nije samo obični pileći filet :)

Uglavnom, zadnja 2 dana puta nisam pisao blog. Čekao sam da vidim što će vaga pokazati kad se vratim u Zagreb i da vidim kako je moja Lisabonska avantura uspjela. Moram priznati da sam zadovoljan – ovo je prvo putovanje s kojeg sam se vratio s manje kilograma :) Jutros je vaga pokazala 127,6 kg što je 1.6kg manje od dana kad smo krenuli na put. Znači da je hodanje ipak istopilo onih par zalogaja slatkiša i ostale hrane koju sam pojeo mimo plana što nije loše.

Sigurno vas zanima što sam jeo ostale dane nakon zadnjeg posta?

U utorak smo išli na cjelodnevni izlet u Sintru. Za doručak sam pojeo najavljene (i uslikane) kukuruzne tortilje s piletinom, za ručak Pasteis de bachalau  s rižom (ispadnu kao neki uštipci s bakalarom – koliko čudno i nezdravo zvučalo toliko je bilo ukusno :)) i za večeru samo voće (grožđe).  Srijedu smo doručkovali integralne sendviče s tunjevinom (koji su bili izvrsni), za međuobrok sam pojeo jedan Pastel de Belem (tradicionalni kolač koji mi nije baš trebao, ali nisam mu uspio odoliti) i za kasni ručak sam ponovio Honey citrus grilled chicken salad u HardRock Cafeu koji mi se svidio na Božić.

Jučer smo letili pa izbor hrane nije bio baš savršen, za doručak integralne tortilje s namazom od piletine, međuobrok pol integralnog sendviča s kuhanom šunkom i mali voćni jogurt u avionu i za večeru komadići piletine s povrćem iz Woka u CCOne-u koji su bili stvarno ukusni te nešto malo voća navečer. Uglavnom, od danas ponovno pazim malo više (što mi je lako kad smo doma), ali uz svu nepažnju ipak sam nešto kilograma izgubio i zbog toga sam sretan.

Od sutra će opet na blogu biti recepata i ostalih zanimljivijih sadržaja od mog jelovnika :)

Spread the love

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *