Proljeće

Izgleda da konačno počinje pravo proljetno vrijeme. Znam da su kiše sastavni dio proljeća, ali mene nekako asociraju na jesen i ne volim ih. U kombinaciji kiša s nižim temperaturama koje su bile aktualne prošlih tjedana, osjećam se bezvoljno i depresivno. Jednostavno, izgubim inspiraciju za kvalitetnim provođenjem slobodnog vremena :(Konačno se pojavilo sunce i odmah imam inspiracije i volje za sve :) Samo nek potraje dovoljno dugo. Čisto da onima koji me redovito prate javim trenutno stanje:

– težina 109 kg (do sada izgubljeno 24 kg). Primijetite da je brzina mršavljenja usporila što je bilo očekivano. Od početka projekta, prosjek je 1.2 kg tjedno (prije je bilo 1.8 tjedno, pa 1.6…). Uglavnom, što manje kilograma imam, sporije ih gubim. Ali trend mršavljenja je i dalje prisutan, tako da vjerujem da ću cilj ostvariti do ljeta. Budući da se organizam prilagodio novom režimu prehrane, morat ću mu malo razbiti monotoniju nekim novim aktivnostima. Obzirom sam sada ipak znatno lakši, razmišljam o tome da se zaputim u teretanu. (Imao sam želju ići na trčanje, mislim da sam to spomenuo i na blogu, ali zbog papirologije sam morao odustati od tog projekta.)

– opseg struka: 120 cm (- 14 cm). Vizualno mi se čini da sam više smršao, sva odjeća mi leti. Ali metar pokazuje ovu brojku.

– opseg prsa: 120 cm (-12 cm). Ovo mi se čini realno.

Za mjesec dana ću opet vaditi krv pa ćemo vidjeti da li na tom polju ima još nekih pomaka :)

Na slici se vide statistički podaci iz aplikacije TargetWeight koju koristim za praćenje napretka. U pozadini je i graf s jasnim trendom :)

Svima želim ugodan produljeni vikend i nadam se da ćete se lijepo odmoriti.

Spread the love

4 comments

  1. Što se tiče proljeća, ono je meni najdraže godišnje doba. Niti prehladno niti pretoplo. Taman kako treba. Slažem se s tobom u vidu kiše, totalno netipična za proljeće, ali barem to gledaj s neke koristi – svo zelenilo i zemljano tlo trebaju vode kako bi mogli prikazati proljeće u punoj slici. :)
    Čestitam i na kilogramima. Malo po malo i bit će cilja.

    1. Vidim da si blog poceo pisati :) Lijepo, dobra ideja. Daj nesto malo “zdravije” recenziraj :) Neki pekmez bez secera, nesto integralno ili tak nesto. Ili bar jaffa o’cake kekse :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *