Dvije trećine

Ovaj tjedan stigao sam na 2/3 puta. Krenuo sam sa 133, cilj je 95, a ovaj tjedan sam na 107.6.

Svi koji me sretnu (posebno ako me neko vrijeme nisu vidjeli) komentiraju da sam odlično smršavio i da ne moram više. Ali za sada ne odustajem od cilja, a to je 95 kg, normalni BMI.

Za par tjedana ću opet ići vaditi krv da vidim da li se razine iz prošlog nalaza stabilizirale ili su se još spustile.

Što se tiče prehrane, sve je po starom. Integralni kruh, sirni namaz i ponekad panceta ili sir za doručak. Ručak je meso i salata. Večera su sve češće salate s malo mesa. Užine i dalje orašasti plodovi, te između dosta vode, čajeva s medom (zeleni i voćni čajevi), limunade zaslađene stevijom, povremeno kava sa stevijom i cijeđeni voćni sokovi.

Povremeno (kada je neka specijalna prilika: putovanje ili nečiji rođendan) pojedem kolač. Za sada ovaj tempo izgleda dugoročno održiv :)

Čitamo se kad izgubim još koji kilogram ili budem imao vremena za nešto doma kuhati i objaviti recept :)

Spread the love

13 comments

  1. Vidjela sam te i uživo, ali i fotke govore više od riječi :). Totalno si drugačiji, mlađi sa manje kila. Svaka ti čast, samo naprijed…
    A eto i meni si dao poticaj pa sam laganim koracima krenula i ja……hm hm.

  2. Opa, novi izgled stranice. I ti u novom izdanju. Razlika je nevjerojatna. Prije – djeluješ dosta starije i izgledaš tako napuhano. :D Poslije – djeluješ puno mlađe i ovako na prvi izgled sve djeluje normalno. Ne bi se moglo reći da imaš donekle višak koji i dalje uporno želiš riješiti. :)
    Svaka čast.
    Do sljedećeg čitanja! ;)

    1. Hvala, hvala :) Ne znam sto bih komentirao. I mene su sokirale stare slike kada sam trazio nesto da iskombiniram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *